Autor: 021.rs

Novi Sad
04.05.2017.
10:28 > 10:31
Tokom ovog meseca se mogu očekivati prve sanacije dečijih i sportskih igrališta u ovoj godini, saznaje 021.
  • djacko

    04.07.2022 20:34
    Djacko igraliste, gde su ponikli mnogi dobri kosarkasi i basketasi je potpuno zapostavljeno, ko god da je odgovoran ne radi svoj posao, uopste. Rasklimani kosevi, napukla tabla, betonski teren za kosarku i odbojku koji uzasno izgleda zamaskiran plastikom na kom je vec nekoliko dece dozivelo ozbiljne povrede treba komplet da se renovira, smece na sve strane koje se ocisti mozda jednom u mesec dana, stanje katastrofalno. Al koga briga za najpopularnije sportsko igraliste u gradu, bitnije je unistavanje zelenih povrsina zarad jos jedne baste kafica u centru ili ponekog parking mesta.
  • hihi

    05.05.2017 01:14
    pa dobro, nadam se da će uraditi posao kako treba
    podneću zahtev za informacije od javnog značaja kada završe posao... pa da vidim šta su uradili i koliko su naplatili, malo poređenje sa situacijom na terenu... 100.000 eura je TONA keša za popravke
  • bns

    04.05.2017 23:34
    @Luk
    Baš kao i Luk, ja sam pre mesec dana ostala zaprepaštena stanjem igrališta u Limanskom parku. Najbolji momenat je što su tube-tobogane umesto da donesu novu cev i zamene staru, genijalci koji se bave održavanjem su zatvorili, stavili dasku da neko dete ne bi palo i kraj. Fajront deco, sa igrailšta!
    Ona stara vlast je ovo postavila, a nova nije u stanju ni da održava. Sramota!
    Inače, nečuveno je da u gradu koji takoreći leži na pesku, nema peska u bazenima sa peskom na igralištima. Pa makar toga ima koliko duša ište ovde. Zar je moguće da ni dva kubika peska nije moguće godišnje zameniti kako bi se deca igrala. A ne ovako kad se spuste niz tobogan u bazen sa peskom, od tobogana do peska ima oko 80 cm. Pa ko je lud tu da se spušta?
  • stasa

    04.05.2017 16:04
    Eto, bas to igraliste na slici kod Detelinarske pijace je tesko ruglo. I pod HITNO ZABRANITI tzv. ljubiteljima zivotinja da dolaze na igralista, jer je pesak pun pseceg izmeta. Normalni ljudi to ne rade...postoji mesto za ljude i postoji mesto za zivotinje. I tu je kraj price. Cuvajmo nasu decu!
  • Luk

    04.05.2017 13:35
    Bas sam pre neki dan bio na igralistu u Limanskom parku sa klincem i sokirao se nacinom "popravke" koja je do sad uradjena. Kakvo god ja licno imao misljenje o tome kako bi trebalo igraliste za decu da izgleda, ovo je bilo moderno igraliste sa gumiranim podom, gumenim sedalicama na ljuljaskama posebno za bebe i posebno za vecu decu, plasticno/metalnim kontrukcijama za tobogane, plasticnim ispupcenim prozorima, itd. Kako se do sad radilo - pukne gumena sedalica za ljuljasku, ti turis izlakiranu dasku; polomi se providna plastika u obliku polulopte (prozor), ti iseces parce nekog plocastog drvenog materijala u krug i zatvoris taj otvor... Znaci najstrasnije fuserisanje. Nadam se da sa ovih 10,4 miliona dinara bez PDV-a se nece nastaviti istom praksom.
  • Tata

    04.05.2017 11:59
    Potreban info
    Da li neko zna ili možda članovi redakcije R021 gde se i kako može prijaviti oštećen rekvizit na određenom igralištu da bi i taj bio popravljen ili će se samo raditi nekim redom koji oni msisle pa dok ne potroše predviđen budžet?
    unapred hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna